Friendtex-jälleenmyynti Suomessa

Friendtex-jälleenmyynti Suomessa

Uusi vuosi ... Uusi sinä?

Erikois sopimus 30 kpl mallisto

Haluat ansaita lisäansioita, mutta uuden harrastuksen tai liiketoiminnan aloittamisen esteenä ovat olleet korkeat aloituskustannukset? Entäpä jos annamme sinulle 30 kappaleen esittelymalliston vain 2000,- ja kun saavutat tavoitteesi, saat sen kokonaan ilmaiseksi.

Ja kun myyt 2000,- malliston pois saat ylimääräistä rahaa 2000,-. 30 kpl mallistoon saat itse valita 20 kpl ja 10 kpl on Tanskan Top 10, koot saat kaikki valita itse.

Tämä on yhtä hyvää kuin miltä se kuulostaa! Pääset ansaisemaan hyvin extraa joka kuukausi esim. unelmalomaan tai muuhun mistä haaveilet. http://www.friendtex.com

Kevätmallisto on nähtävissä 2.2-19 klo 11-18 Tampereella, Hotelli Tampere Holiday Club ja 19-20.1 Lopella. Tule ihastumaan ja sovittelemaan! Kysy lisätietoja.

Menesty Friendtex-ja/tai Once-jälleenmyyjänä!  Once-mallisto on Friendtexin oma brändi. 

Kiinnostaako sinua muotivaatteiden jälleenmyynti? Etsin jälleenmyyjiä koko Suomen alueelle!

Friendtex on v. 1986 perustettu tanskalainen vaateyritys, joka myy muodikkaita naistenvaatteita itsenäisten jälleenmyyjien kautta muoti-tai lifestyle-liikkeessä, kotiputiikissa, muotikutsuilla, työpaikoilla, kampaamoissa, erilaisissa hoitoloissa, messuilla jne... Friendtex on nopeasti kasvava muodin ja naisteniltojen asiantuntija.

Saat itse päättää haluatko harrastuksen, lisäansioita vai haluatko toimia päätoimisesti, provisiopalkkaus on erittäin kilpailukykyinen.Saat itse suunnitella mieleisesi työaikataulun sekä pääset toteuttamaan itsellesi haluamasi ansiotason.

Osa-aikaisuus soveltuu esim. kotiäideille tai jo olemassa olevan työn tai yritystoiminnan lisäksi lisätuloksi mm.muoti-ja  lifestyle-liikkeille, kampaamoille, hoitoloille, kynsi-ja ripsistudioille ym.ym.

FRIENDTEX ANTAA UUSILLE MYYJILLE OMAVALINTAISEN 2000,- ARVOISEN VAATEMALLISTON LAINAKSI sekä 50 kpl muotikuvastoja markkinointia varten. Saat maksuttoman myynti- ja markkinointikoulutuksen sekä myynnin taustatuen.

Friendtexillä on 28 vuoden kokemus vaatteiden suoramyynnistä Suomessa. Uusi omistaja muutti sopimus ehtomme todella hyviksi!!!

Malliston koon, 40-200 kpl, saat valita täysin itse, samoin vaatteiden koot. Mallistoissa voi tehdä 20-50 kpl vaihtoja 10.5 saakka ja lisäksi myyjät saavat 30-44% provision lisäksi hyvät bonukset ja 10% rekrytointikorvaukset. Työvaatteita saat tilata -30% +- 20% lisäalennuksella 8-15 kpl. Tilaukset voit ohjata Tanskasta suoraan emännillesi ja asiakkaillesi jos haluat.

Voit tutustua toimintamalliimme sekä myyjien sopimusehtoihin tilaamalla materiaalia minulta. Kerron samalla sinulle omista kokemuksistani, olen tehnyt tätä päätoimisesti jo 19 vuotta. Autan sinut alkuun ja koulutan sinusta huippumyyjän!

KÄY IHASTUMASSA KEVÄT/KESÄ-19 KUVASTOON  http://www.friendtex.com  

Kun haluat järjestää muotikutsut tai saada lisätietoa itsenäisestä Friendtex-myyjän työstä, ota yhteyttä minuun!

Katso myös lisätietoja Friendtex-jälleenmyyjän työstä.

Ota yhteyttä!
Yst. terv.
Tarja Heinonen

Friendtex-myyjä Tarja Heinonen | PL 55 | 37801 Akaa | 040 552 1499 | tarja.heinonen@pp1.inet.fi