Friendtex-jälleenmyynti Suomessa

Friendtex-jälleenmyynti Suomessa

Uusi vuosi ... Uusi sinä?

Haluat ansaita lisätienestiä muodilla, mutta uuden liiketoiminnan aloittamisen esteenä ovat olleet korkeat aloituskustannukset? Entäpä jos annamme sinulle 30 kappaleen malliston vain 2000 eurolla, ja jos saavutat tavoitteesi, saat sen kokonaan ilmaiseksi.
Tämä on yhtä hyvää kuin miltä se kuulostaa! www.friendtex.fi/fi

Menesty Friendtex-ja/tai Once-jälleenmyyjänä!  Once-mallisto on Friendtexin oma brändi. 

Kiinnostaako sinua muotivaatteiden jälleenmyynti? Etsin jälleenmyyjiä koko Suomen alueelle!

Friendtex on v. 1986 perustettu tanskalainen vaateyritys, joka myy muodikkaita naistenvaatteita itsenäisten jälleenmyyjien kautta muoti-tai lifestyle-liikkeessä, kotiputiikissa, muotikutsuilla, kampaamoissa jne... Friendtex on nopeasti kasvava muodin ja naisteniltojen asiantuntija.

Saat itse päättää haluatko lisäansioita vai toimitko päätoimisesti, provisiopalkkaus on erittäin kilpailukykyinen.Saat itse suunnitella mieleisesi työaikataulun sekä pääset toteuttamaan itsellesi haluamasi ansiotason.

Osa-aikaisuus soveltuu esim. kotiäideille tai jo olemassa olevan työn tai yritystoiminnan lisäksi lisätuloksi mm.muoti-ja  lifestyle-liikkeille, kampaamoille, hoitoloille, kynsi-ja ripsistudioille. 

FRIENDTEX ANTAA UUSILLE MYYJILLE OMAVALINTAISEN 3500,- ARVOISEN VAATEMALLISTON LAINAKSI sekä 50 kpl muotikuvastoja markkinointia varten. Saat maksuttoman myynti- ja markkinointikoulutuksen sekä myynnin taustatuen.

Friendtexillä on 26 vuoden kokemus vaatteiden suoramyynnistä Suomessa.

Voit tutustua toimintamalliimme sekä myyjien sopimusehtoihin tilaamalla materiaalia minulta. Kerron samalla sinulle omista kokemuksistani, olen tehnyt tätä päätoimisesti jo 18 vuotta.

Tutustu myös kotisivuihimme www.friendtex.fi.

Kun haluat järjestää muotikutsut tai saada lisätietoa itsenäisestä Friendtex-myyjän työstä, ota yhteyttä minuun!

Katso myös lisätietoja Friendtex-jälleenmyyjän työstä.

Ota yhteyttä!
Yst. terv.
Tarja Heinonen

Friendtex-myyjä Tarja Heinonen
PL 55
37801
Akaa
040 552 1499
tarja.heinonen@pp1.inet.fi